In het kort!

Wat speelt er bij het HMC? Blijf op de hoogte en lees het in het kort.

  • Aanschaf laptop
  • Overgang van U-schijf naar O-schijf
  • Mental Health Week
  • Betalingsregeling of studentenfonds
  • Communiceren binnen het HMC
  • HMC EXPO

Aanschaf laptop

Het HMC heeft een kortingsregeling met The Rent Company. Hiermee kunnen studenten gebruik maken van een stimuleringsbijdrage om een laptop te kopen of leasen. Zo kun je een passende laptop aanschaffen voor je opleiding en daarnaast ben je direct verzekerd tegen schade en diefstal.

Van U-schijf naar O-schijf

Als student maak je al waarschijnlijk al vaak gebruik van OneDrive om je bestanden op te slaan. Onedrive blijkt een hele efficiente plek te zijn om persoonlijke bestanden te bewaren. Daarom is er besloten om deze voor 100% te gaan gebruiken. Dit betekent dat de U-schijf gaat verdwijnen. Heb je nog documenten op de U-schijf staan? Zet ze dan over naar Onedrive.

Mental Health Alert Week

van 11 t/m 14 april is het Mental Health Alert Week. Deze week zijn er bij diverse mbo scholen activiteiten georganiseerd die in het teken staan van je mentale welzijn. Ook bij het HMC in Amsterdam kan je, op 11 en 13 april, terecht voor verschillende workshops, stands, informatiepunten en andere activiteiten.

Betalingsregeling of studentenfonds

Wist je dat wanneer je financieel niet in staat bent om leermiddelen te betalen, het HMC je ondersteuning kan bieden. Het HMC heeft diverse opties om je hierin te ondersteunen: - Betalingsregeling via Studers - Betalingsregeling via HMC - Studentenfonds Het studentenfonds biedt o.a. ook ondersteuning aan studenten die lid zijn van de studentenraad en/of activiteiten verrichten op bestuurlijk of maatschappelijk gebied.

Communiceren binnen het HMC

We hebben aardig wat communicatiemiddelen waarmee we met jullie als studenten communiceren. Om hier inzicht in te krijgen waar je welk middel voor gebruikt, hebben we een overzicht gemaakt. In dit overzicht laten we zien hoe we met je communiceren. Bekijk het overzicht via de afbeelding en link hieronder.

HMC EXPO

In de week van 11 juli is de jaarlijkse EXPO bij het HMC weer. Tijdens dit event presenteren studenten hun eindwerkstukken. Zoals elk jaar is er een thema. Dit keer is dat 'Festival'. Studenten ontvangen hierover binnenkort meer informatie. Op onze website houden we geïnteresseerde bezoekers op de hoogte als er nieuws is.