Skills Heroes


Word jij de Skills Hero van 2020-2021?

Afgelopen editie van Skills Heroes was voor de studenten van het HMC een groot succes! Ze sleepten maar liefst 1x goud, 1x zilver én 1x brons in wacht. Het Skills-traject was één groot avontuur voor ze, eentje die jij ook niet wil missen!

De inschrijving voor Skills Heroes 2020-2010 start binnenkort. Meer informatie vind je hier.

Weten wat je kan verwachten? Studenten van afgelopen jaar vertellen hieronder over hun avontuur én waarom ook jij mee moet doen!

''In het kader van niet geschoten is altijd mis besloot ik mee te doen. Het was een erg leuke en leerzame ervaring. Ook meteen een goede check om te zien hoever je kennis en vaardigheden zijn. Het allerleukste was de prijsuitrijking, alle ontlading en trots. Ik heb geleerd dat ik zoveel voldoening haal uit dit vak, en dat het echt iets is wat bij mij past. Tegen andere studenten zou ik dan ook zeggen; gewoon meedoen!''

Maud Botman Interieuradviseur - 2de plaats


''Docent Jans heeft mij overgehaald mee te doen met Skills. Dit leek mij al heel leuk, maar zij liet me inzien dat ik dit écht kan en er goed in ben. Het Skills avontuur was een hele ervaring. Van elk moment heb ik iets geleerd, op een onwijs leuke manier. Skills is de perfecte plek om je talenten te ontdekken en te groeien, als persoon en in je toekomstige carriere. Veel dingen zijn minder eng zodra je geen ruimte maakt voor negatieve gedachtes. De kunst is het doen.''

Amira Gajadhar Verkoopspecialist - 6de plaats


Ik besloot mee te doen met Skills vanwege de uitdaging en het leren van nieuwe dingen. Het was dan ook een hele mooie en leerzame ervaring. Na vorig jaar zilver gewonnen te hebben, had ik nu eindelijk goud! Hiermee mag ik door naar het EK in Graz, Oostenrijk. Voor iedereen die twijfelt zeg ik dan ook: Gewoon doen!

Bauke-Jan Beverloo Meubelmaker - 1ste plaats


Ik besloot mee te doen met Skills omdat het een perfecte kans is een goede naam op te bouwen en te laten zien wat je kan. Ik vond het een geweldige ervaring! Ook is het een goede leerweg voor wat er de komende tijd te wachten staat. Niet twijfelen om te doen, dit is een unieke kans om aan heel Nederland te laten wat je in je hebt.

Kimberley Faassen Interieuradviseur - 3de plaats