'Namens alle medewerkers van het HMC wens ik jullie een gezonde en fijne zomervakantie!'

Beste student van het HMC, Bij de presentatie van het vorige studentenmagazine stonden we aan het begin van de Corona crisis. Nu zijn we een paar maanden verder en we mogen wel stellen dat het behoorlijk wat impact heeft gehad. Ook bij het HMC hebben we te maken gehad met enkele zieke studenten en collega’s en we zijn blij dat allen inmiddels zijn hersteld.

In deze editie van het studentenmagazine lees je uiteraard ook bijdragen van medestudenten waarin ze met jullie delen wat ze in deze periode hebben gedaan. Petje af voor de initiatieven die studenten ondernemen en knap wat ze presteren! Kijk vooral op internet naar de digitale EXPO, daar valt veel moois te zien. Wat we vooral hebben ervaren is het belang van goede communicatie. Vanuit het HMC en de locatie hebben we ons best gedaan dit zo regelmatig en goed mogelijk uit te voeren. We staan open voor verbetertips van jullie kant, deel die met ons als je ze hebt.

De diploma-studenten gaan op weg naar de diplomering op 8 en 9 juli. Alle andere studenten nodig ik bij deze uit om met hernieuwde energie de lessen te hervatten in het nieuwe schooljaar. Wat ons betreft weer lekker veel praktijk op school.

Namens alle medewerkers van het HMC wens ik jullie een gezonde en fijne zomervakantie, tot op 31 augustus. Voor nu veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Stephan Welie Locatiedirecteur