Online Expo! Vanaf 6 juli in je mailbox!

Normaal gesproken zou in de week van 6 juli de jaarlijkse expositie van de examenstudenten plaatsvinden. Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om een fysieke Expo te houden dit jaar, maar we hebben een alternatief:

de Online Expo!

Hoe gaat de Online Expo eruit zien?

De expo zal bestaan uit verschillende elementen die samenkomen in een magazine.

Welke elementen komen er in het magazine?

  • Virtuele ruimtes Een aantal eindwerkstukken van de meubelstudenten zijn te zien door middel van virtual reality! Met een linkje in het magazine kom je op de juiste webpagina terecht en kun je de meubels van alle kanten bekijken.
  • Augmented reality met meubels Door middel van augmented reality kun je de eindwerkstukken in je eigen woonkamer zien!
  • Foto’s van fysieke eindwerkstukken Sommige studenten hadden het geluk hun eindwerkstuk af te kunnen ronden op school. Deze eindwerkstukken zijn door de fotograaf vastgelegd. Ook hebben sommige studenten zelf foto's met ons gedeeld van het eindwerkstuk die ze thuis hebben afgerond.

Waar kan ik de Online Expo vinden?

Alle studenten krijgen een e-mail wanneer deze uit is en is te bekijken via expo.hmcollege.nl. Daarnaast is de expo ook te vinden via onze website.

'Door middel van augmented reality kun je de examenstukken in je eigen woonkamer zien!'

Sneak peeks

Omdat we eigenlijk niet kunen wachten om de mooie eindwerkstukken met jullie te delen, hier alvast wat detailshots. Weten jullie wat het is?

Save the date: vanaf 6 juli online!