HMC in de media

Waar waren wij de afgelopen maanden te zien?

Wonen360

Floor Siteur en Jikke Snelleman dromen van opening kleine showroom

Oud-student Floor Siteur en zijn vriendin Jikke Snelleman delen niet alleen de liefde voor elkaar maar ook voor het creëren van bijzondere interieurs. Bij hun bedrijf Format gaat specialist in plaatmateriaal Baars & Bloemhoff langs en stellen de nodige vragen.

Interior business

Alumni HMC werkt in de bouw en maakt meubels

Oud-student Floor Doelman (22 jaar) heeft in 2020 de opleiding Allround Meubelmaker niveau 3 afgerond bij het HMC. Ze werkt als ZZP’er in de bouw en ontwerpt daarnaast meubels. Ook heeft ze een tof Instagram account waar ze laat zien wat ze doet en mede hierdoor krijgt ze gave opdrachten binnen. Veel goede redenen om met Floor in gesprek te gaan. In dit interview vertelt ze meer over haar werkende leven en de keuzes die ze hierin maakt.

Baars & Bloemhoff

Reizende EXPO Baars & Bloemhoff talent award X HMC

Op 5 en 6 juli vond voor het vierde jaar op rij de nominatie voor de Baars & Bloemhoff Talent Award plaats tijdens de EXPO ‘We made it’ van het Hout- en Meubileringscollege. Hét moment van het jaar voor de presentatie van de eindcreaties van de afgestudeerde meubelmakers en interieurbouwers. De vakjury selecteerde tijdens de EXPO vijf talenten die uitblinken in inventiviteit, originaliteit en vakmanschap. Wie gaat er dit jaar met de eer strijken en neemt de Talent Award eind van dit jaar in ontvangst?

Meubelmakerworden.nl

Meubelmaker Rianne: 'Een lamp maak je van hout, van Zeeuws hout'

Meubelmakerworden.nl heeft een ontwerpwedstrijd georganiseerd. Ze lieten leerlingen die nog een profiel moeten kiezen een eigen ontwerp van een tafeltje of krukje maken en insturen. Dat leverde ca. 100 creatieve inzendingen op! De winnaars mochten zelf hun eigen ontwerp maken bij Hout- en Meubileringscollege.