'T Onderdak in een nieuw jasje

In het kader van ondernemerschap hebben vier studenten van interieuradviseur (Marleen, Dewi, Alicia en Miranda) een metamorfose gegeven aan de foyer van theater 't Onderdak in Sassenheim.

Start with a plan

Pats boem! Een paar weken na de aanvraag van het theater lagen er ineens dingen als sfeerbeelden, indelingstekeningen, 3D-impressies en kleuradviezen op tafel. De drie meiden hadden hard hun best gedaan! En niet voor niks; het theater ging akkoord met alle plannen.


'Hands on, liters verf en tientallen rollen behang gingen door de handen van het team.'

Handen uit de mouwen

Het uitzonderlijke aan dit project is dat de studenten ook deels verantwoordelijk waren voor de uitvoering. Met behulp van vrijwilligers die samen met de meiden de handen uit de mouwen hebben gestoken en geld van een doneeractie die ze hadden opgestart op Facebook, hebben ze de foyer volgens plan getransformeerd.

Hands on, liters verf (belangeloos geschonken door AKZO – Flexa) en tientallen rollen behang gingen door de handen van het team. Spannende weken zijn het geweest. De verantwoordelijkheid om het project ook echt van de grond te krijgen, zorgde ervoor dat de planningen met leveranciers, alle meewerkende vrijwilligers ook echt moesten kloppen. Budgetten werden passend gemaakt en net zo lang geschoven tot het plan uitvoerbaar werd. Het resultaat mag er absoluut zijn:

Miranda kon er helaas niet bij zijn, dus ontbreekt op de foto’s.

'Spannende weken zijn het geweest. De verantwoordelijkheid om het project ook echt van de grond te krijgen zorgde ervoor dat de planningen met leveranciers en alle meewerkende vrijwilligers ook echt moesten kloppen.'